Pesämuna

Tervetuloa uuteen blogiosoitteeseeni. :) Pidän vanhan blogin ainakin vielä toistaiseksi avoimena osoitteessa kootutteokset.vuodatus.net , mutta alan nyt päivittää tätä uudempaa versiota. Tuumin aloittaa bloggaamisen eräästä työstä, joka jäi aikoinaan kesällä julkaisematta vanhan blogin käyttökatkon vuoksi. Eli saanko esitellä… Pesämuna!

IMG_7848_pienennetty

Pesämuna_blogi

Pesämuna on tehty häälahjaksi parille, joka kutsussa kertoi, että heidän haaveenaan on oma koti, mutta että pesämuna on vielä varsin vaatimaton. Siskon ideasta siis hommasin askartelukaupasta isoimman mahdollisen munan muotoisen rasian ja koristelin sen häiden teemavärien ja muun teeman mukaisesti. Decoupage lakkaa en ollut ennen käytellytkään, mutta lopputulos oli varsin mieluisa. Ei mitenkään vaikea tekniikka siis. Pesäksi löytyi kirpputorilta vanha pieni kori ja pehmusteeksi realisoitiin lähipiirissä nikkarointiprojektissa syntyneitä höylälastuja.

Ja se sisältö? Munan sisältä löytyi tällainen ja kuitti lahjatilille tehdystä tilisiirrosta.

Mainokset

2 thoughts on “Pesämuna

  1. Komppaan Anskia – ihan loistava! :)

    Hauska muuten nähdä, että joku muukin on siirtynyt Vuodatuksesta WordPressiin eikä Bloggeriin, kun tuntui, että olen ihan ainut. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s