Rauhallista joulua :)

Vaikka tykkään kovin askarrella niin meillä on ollut jo monena vuonna perinteenä, että joulukortit lähetetään sähköisessä muodossa kaikille niille, keneltä sähköposti löytyy. Syynä tähän on lähinnä se, että haluaisin pitää askartelun mahdollisimman rentona ja hauskana ajanvietteenä, enkä stressata korttien tekemisestä. (Sillä niitä pitäisi tehdä paaaljon…) Lisäksi on hauska ennen joulua ehtiä tekemään muitakin projekteja kuin ainoastaan kortteja. Myös tänä vuonna olen telkkarin katselun ohessa neulonut joulpallojan tämän kirjan ohjeiden avulla. Haluaisinkin toivottaa kaikille blogin lukijoille rauhallista joulua ja ihanaa uutta vuotta tämän vuoden pallontäyteisen digikortimme merkeissä. :)

Joulukortti 2012_blogi

IMG_1294_blogi

Tästä alemmasta kuvasta näkyy vähän tarkemmin, millaisia palloja syntyi tänä vuonna. Ja juu. Ohikulkijat vähän hymyilivät, kun ripustelin palloja pihassa. Meillä ei nimittäin ole omaa pihaa. ;)

Käytetyt digimateriaalit:Kehys Shabby Princessin Festival-kitistä (ilmainen)

Mainokset

2 thoughts on “Rauhallista joulua :)

  1. Ihanoita palluroita ;) Kuvailen kanssa kortteja ikkunalla, jonka ohi kulkee ihmisiä… välillä saa vähän outoja katseita ;D
    Mahtavaa alkanutta vuotta! ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s