WANTED: Tulostinkokemuksia

Täällä on lähiviikkoina keskitytty käsityö- ja askartelurintamalla lähinnä hamsteroimaan tarvikkeita ja ideoimaan albumeita. Myöskin ”kovanonnen(hää)kiitoskortteja” on pyritty saattamaan eteen päin. Niiden kanssa tuli juuri eteen uusi kompastuskivi. Tulostin näyttää irtisanovan työsopimuksensa.

Nyt pitää siis miettiä uudelleen, että minkä merkkisen ja minkämoisen tulostimen seuraavaksi kotosalle hommailisi. Kaipaisinkin nyt teiltä armaat blogiani lukevat apua tulostinasioissa. Millaisia kokemuksia teillä on eri merkkisistä ja mallisista tulostimista? Onko jotain, mitä skräppääjän erityisesti kannattaisi ottaa huomioon tulostinta valitessa? Itselläni tämä (MG5150) on jo toinen Canonin tulostin, joka lopettaa toimintansa noin kahden vuoden kuluttua ostopäivästä. Kaipailisin nykyisen seuraajaksi mieluusti hieman kauemmin kestävää laitetta, joka sopisi kuvien tulostamisen lisäksi myös digiskräppääjälle. Kaikenlaiset kokemukset (sekä hyvät että huonot) ovat avuksi mietinnöissä.

Mainokset

2 thoughts on “WANTED: Tulostinkokemuksia

  1. Itse ostin juuri vähän aikaa sitten Canonin ip7250 valokuvatulostimen, ja jälki sillä ainakin on loistava. Sen kestosta en sitten osaakaan mitään sanoa kun on vielä niin uusi.

  2. Mulla on Epson R3000. Mattapaperille tekee upeaa jälkeä, normikiiltävällä värit eivät toistu mielestäni riittävän oikein digileiskoissa, aina pitäisi olla säätämässä. Siksi tulostankin ne matalle. Mustavalkokuvia tulostaa tosi hienosti, vanhassa Canonissani niihin tuli aina punertava sävy (niin kuin kaikkiin muihinkin kuviin). Tykkään kun on A3+, voin tulostaa 12×12-leiskoja. Epson R2000 on sellainen jota on oikein mainostettu digiskräppääjille, se on optimoitu nimenomaan kiiltäväpintaisille värikkäille kuville. Tää mun on enemmän taidetulostin, mies halusi omia valokuviaankin varten. On toiminut hyvin vaikkei ihan jatkuvasti tulostetakaan, ei ole menneet tulostuspäät tukkoon. Ostettu toukokuussa 2011. Tykkään myös riittoisista mustesäiliöistä. Se on pöljää kun pitää vaihtaa mustaa mustetta kun haluaa tulostaa kiiltävälle vs. matalle ja vaihto-operaatio kuluttaa jonkin verran mustetta. En tiedä onko R2000:ssa sama juttu, ehkä ei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s