Pienelle tytölle

Vaikka blogin puolella on ollut hetken hiljaisempaa, on täällä silti ehditty hiukan väkerrellä erinäisiä projekteja tarpeeseen. Muutama viikko sitten lähipiiriin ilmaantuvien pikkuisten sarjan aloitti pieni, suloinen tyttövauva. Hänelle piti tietysti lähettää hiukan tervetuliaislahjoja. Tipuhelistimen olin ehtinyt onneksi tehdä ajoissa valmiiksi, mutta korttirintamalla lahjakuriirin äkillinen aikataulumuutos aiheutti yötöitä.

Tipuhelistin

Tipusen bongasin aikoinaan Main blogista ja ohjeen ostin Mamacheen Etsy-kaupasta. Vanhassa blogissa käyneet voivat ehkä muistaa vastaavan helistimen, mutta koska kuvat ovat Vuodatuksesta kadonneet niin tuumin napsaista uuden.

Vaippakortti

Korttirintamalla kokeilin Pammun innoittamana jotain ihan uutta. Valitettavasti lopputuloksesta kuitenkin huomaa, että sitä on tehty kiirellä ja silmät ristissä. En ole tuohon tuputtelujälkeen yhtään tyytyväinen. Olin kuitenkin vakaasti päättänyt, että haluan tehdä pikkuisen tervehdyksen itse… Siinä rytäkässä unohtui myös ottaa kuva vaipan takaosan röyhelöistäkin. Jos kuitenkin katsotte ohjetta niin ymmärrätte varmaan idean. Tosin itse tein röyhelöt tuolla samalla Fiskarsin boordileikkurilla ja tavallisesta kartongista, jota rypistelin.

Mainokset

One thought on “Pienelle tytölle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s