Lapsellista

Kaikille blogissa vierailleille tulee varmaan ihan järrrkyttävänä yllätyksenä, että eetteriin pukkaa taas vauvakorttia. ;) Mutta niin kuin jo joskus aiemmin totesin: lähipiirissä on ollut megalomaaninen vauvabuumi. Että minkäpäs tuolle sitten mahtaa…

Olen taas käyttänyt Papertrey Ink:iltä tilaamaani vauvanvaateaiheista settiä ja tällä kertaa ehdin jopa hyödyntää hiukan omaa aivotoimintaa kortin suunnittelussa. Pyrin kohti clean and simple-tyyliä ja aikalailla yksinkertainen lopputuloksesta tulikin. :) Tällä kortilla tuumin osallistua Paperilla-lehden ensimmäiseen korttihaasteeseen, jonka aiheena oli ”Lapsellista”.

 

IMG_8038_blogi

Tässä kortissa näkyy hyvin yksi piirre, josta tässä leimasinsetissä pidän. Reunat on nimittäin mahdollista leimata erikseen ja toisella leimalla sitten ”värittää” tuo leimakuva. Esimerkiksi tuon tähtibodyn olen leimannut kolmessa osassa: ensin reunaleimalla, sitten tähtikuvioisella ”väritysleimalla” ja lopuksi leimailin vielä tähden kolmannella leimasimella. Huonona puolena pidän kyllä sitä, että leimasimet ovat kirkkaita ja vesiliukoinen muste tykkää siksi pisaroida leimasimen pinnassa. Jos leimat olisivat vielä kumisia niin olisivat aikalailla täydellisiä.

Ja niin kuin tapana on ollut. Lähti Pienelle tytölle matkaan myös iloisen värinen tipihelistin. :)

IMG_8042_blogi

Mainokset

3 thoughts on “Lapsellista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s